Tots els músics professionals, així com els estudiants d’instruments de vent metall, han patit en algun moment problemes per assajar derivats de l’alt volum del so obert del seu instrument: en el seu domicili, en un hotel …

La marca ELITE MIC ha desenvolupat el dispositiu que acaba amb els inconvenients d’estudiar o assajar en espais no condicionats a aquest efecte. Es tracta de la caixa d’assaig ELITE PRACTICE BOX, un dispositiu que permet tocar un instrument de vent metall -com la trompeta, el fiscorn o la corneta- a qualsevol lloc i sense molestar les persones de l’entorn i, el que és tan important, respectant al màxim les sensacions reals de l’instrument.

Les mateixes sensacions, menys volum

La clàssica solució d’assajar amb una sordina d’estudi que esmorteeix el so de la trompeta presenta seriosos inconvenients: el fet que l’aire no circuli bé per l’ús de la sordina, provoca una sensació de retenció d’aire i de resistència que, a més, fa que el músic perdi el control del que està sonant (aire, vibració…). A això cal sumar que algunes sordines pesen molt, la qual cosa incrementa el pes a la campana i provoquen que el músic inclini el cap.

Aquests mals hàbits d’estudi i assaig tampoc troben solució amb les sordines que empren micròfon i auriculars, encara que eliminin totalment el so. Els més entesos, professors i professionals, no les recomanen, ja que tendeixen a enganyar l’oïda. Els sons que arriben a través dels auriculars no són els reals.

La solució és, sens dubte, la caixa d’assaig ELITE PRACTICE BOX. L’enginy creat per ELITE MIC és un dispositiu amb forma de caixa, oberta en un dels seus laterals, i recoberta en el seu interior amb una escuma d’alta tecnologia que absorbeix l’emissió sonora.

Els avantatges de l’ELITE PRACTICE BOX són dos. D’una banda, redueix el nivell sonor de l’emissió acústica, limitant les freqüències més molestes i apagant el so. I, alhora, permet al músic sentir l’autèntic so del seu instrument, sense enganyar-se ni caure en mals hàbits. Les notes que surten de la trompeta se senten igual com se sentirien sense la caixa.

Confortable i respectuós amb l’entorn

L’ús de l’ELITE PRACTICE BOX és molt còmode i pràctic. L’ideal és situar la caixa a la mateixa alçada de l’instrument perquè absorbeixi el seu so. En funció de si es vol atenuar més o menys el volum, es pot jugar a introduir la campana de la trompeta més o menys a l’interior de la caixa.

ELITE PRACTICE BOX es presenta amb 4 peus de silicona antilliscants. Es subministra també amb un peu i 4 cargols per muntar la caixa sobre un trípode d’altaveu, totalment resistent. Com a idea, un cop muntat aquest suport, s’aconsella col·locar un faristol de sobretaula amb les partitures sobre la caixa. El resultat és cent per cent confortable, respectuós amb l’entorn i fidel al so que emet el músic.

Es pot adquirir a Amazon clicant aquí.


Compra'ns un cafè

Aquest és un projecte que hem desenvolupat sense ànim de lucre. Si t'ha estat d'ajuda o et sembla una bona idea, si us plau, contribueix al projecte donant una quantitat simbòlica a través del PayPal o Stripe.
Donació

Uneix-te

Formem tots plegats la comunitat virtual entorn la trompeta més gran a Catalunya!

Uneix-te al grup de Telegram.

You have Successfully Subscribed!